Nutriční hodnoty (Pestrá fazolková pánev)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 895 kJ / 931 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 38,54 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 12,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 26,54 g |
| Tuky | 18,26 g |
| – nasycené | 9,39 g |
| – nenasycené | 8,25 g |
| –– mononenasycené | 2,93 g |
| –– polynenasycené | 5,32 g |
| ––– omega 3 | 0,65 g |
| Vláknina | 43,16 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 109 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 132,30 g |
| – cukry | 40,18 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g malých brambor | Brambor zimní | 500 g |
| 500 g 500 g zelených fazolek | Fazolky čerstvé | 500 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| 1 konzerva 1 konzerva Artyčoků | Artyčoky | |
| 2 2 červené papriky | Paprika červená čerstvá | 300 g |
| olej | Olej řepkový | |
| majoránka | Majoránka sušená | |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| pepř | Pepř černý | |
| 1 lžička 1 lžička pálivé papriky (může být i sladká pokud nemáte rádi pikantní) | Paprika pálivá | 6 g |
| 1,8 l 1,8 l libovolného vývaru | Vývar hovězí | 1799.9999523162842 ml |