Nutriční hodnoty (Zapečený Hermelín s květákem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 550 kJ / 1 805 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 87,88 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 73,40 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 14,48 g |
| Tuky | 136,39 g |
| – nasycené | 79,95 g |
| – nenasycené | 50,57 g |
| –– mononenasycené | 37,23 g |
| –– polynenasycené | 13,33 g |
| ––– omega 3 | 0,74 g |
| Vláknina | 18,60 g |
| Cholesterol | 712 mg |
| Sodík | 3,82 g |
| Sůl | 9,76 g |
| Sacharidy | 48,27 g |
| – cukry | 40,17 g |
| ––– laktóza | 8,77 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 40 dkg 40 dkg uvařeného květáku | Květák čerstvý | 400 g |
| 2 2 Hermelíny | Hermelín | 200 g |
| 15 dkg 15 dkg měkkého salámu | Měkký salám | 150 g |
| 5 dkg 5 dkg másla | Máslo kravské | 50 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| pažitka | Pažitka čerstvá | |
| 2 2 papriky čerstvé | Paprika červená čerstvá | 300 g |
| 1,5 dl 1,5 dl smetany | Smetana kravská sladká 12% | 150 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 1 1 vajíčko | Vejce slepičí | 70 g |