Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zapečený Hermelín s květákem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 550 kJ /
1 805 kcal
Bílkoviny87,88 g
– z toho živočišné bílkoviny73,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny14,48 g
Tuky136,39 g
– nasycené79,95 g
– nenasycené50,57 g
–– mononenasycené37,23 g
–– polynenasycené13,33 g
––– omega 30,74 g
Vláknina18,60 g
Cholesterol 712 mg
Sodík 3,82 g
Sůl9,76 g
Sacharidy48,27 g
– cukry40,17 g
––– laktóza8,77 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
40 dkg 40 dkg uvařeného květáku Květák čerstvý 400 g
2 2 Hermelíny Hermelín 200 g
15 dkg 15 dkg měkkého salámu Měkký salám 150 g
5 dkg 5 dkg másla Máslo kravské 50 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
pažitka Pažitka čerstvá
2 2 papriky čerstvé Paprika červená čerstvá 300 g
1,5 dl 1,5 dl smetany Smetana kravská sladká 12% 150 ml
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
1 1 vajíčko Vejce slepičí 70 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.