Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Květákový krém s rukolou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie2 663 kJ /
636 kcal
Bílkoviny19,82 g
– z toho živočišné bílkoviny9,02 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,80 g
Tuky52,17 g
– nasycené16,45 g
– nenasycené33,11 g
–– mononenasycené28,03 g
–– polynenasycené5,08 g
––– omega 30,30 g
Vláknina10,80 g
Cholesterol 41 mg
Sodík 335 mg
Sůl0,99 g
Sacharidy16,52 g
– cukry14,22 g
––– laktóza3,87 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
450 g 450 g květáku Květák čerstvý 450 g
3 lžíce 3 lžíce olivového oleje Olej olivový 33 ml
2 2 jarní cibulky (světlá část) Cibulka jarní čerstvá
400 ml 400 ml kuřecího vývaru Vývar kuřecí 400 ml
1 špetka 1 špetka muškátového květu Muškát květ sušený
sůl Sůl mořská
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
80-100 ml 80-100 ml smetany - 30% Smetana kravská sladká 12% 90 ml
čerstvá rukola Rukola čerstvá
15 g 15 g parmezánu (několik strouhnutí škrabkou) Parmezán 15 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.