Nutriční hodnoty (Gurmánská krkovička z remosky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 4 131 kJ / 987 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 82,45 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 79,60 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,85 g |
| Tuky | 66,07 g |
| – nasycené | 14,37 g |
| – nenasycené | 40,94 g |
| –– mononenasycené | 32,93 g |
| –– polynenasycené | 8,02 g |
| ––– omega 3 | 0,36 g |
| Vláknina | 3,91 g |
| Cholesterol | 192 mg |
| Sodík | 375 mg |
| Sůl | 0,76 g |
| Sacharidy | 14,34 g |
| – cukry | 3,67 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g krkovičky bez kosti (3 střední plátky) | Vepřová krkovice | 400 g |
| 300 ml 300 ml zeleninového vývaru (nebo bujón a voda) | Vývar zeleninový | 300 ml |
| 0,5 lžíce 0,5 lžíce sladké papriky | Paprika červená sušená | 5 g |
| 0,5 lžíce 0,5 lžíce pálivé papriky | Paprika pálivá | 7.5 g |
| 1 lžička 1 lžička sušeného česneku (v prášku) | Česnek sušený | 5 g |
| 1 lžička 1 lžička mletého koriandru | Koriandr list sušený | 5 g |
| 1 lžička 1 lžička dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 6 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |