Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kotleta pod čepicí)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 5

Energie11 787 kJ /
2 817 kcal
Bílkoviny262,40 g
– z toho živočišné bílkoviny254,60 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,80 g
Tuky164,27 g
– nasycené62,56 g
– nenasycené88,16 g
–– mononenasycené64,43 g
–– polynenasycené23,74 g
––– omega 30,75 g
Vláknina25,67 g
Cholesterol 649 mg
Sodík 5,17 g
Sůl12,70 g
Sacharidy64,53 g
– cukry40,71 g
––– laktóza6,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg kotlet Vepřová kotleta bez kosti 1000 g
2 lžíce 2 lžíce tatarky Tatarská omáčka 30 g
1 lžička 1 lžička hořčice Hořčice plnotučná 5 g
1 lžíce 1 lžíce kečupu Kečup sladký 15 ml
3 3 větší cibule Cibule čerstvá 210 g
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
350 g 350 g sterilovaných rajčat Rajče červené sterilované 350 g
100 g 100 g anglické slaniny Anglická slanina 100 g
4-5 4-5 žampionů Žampion čerstvý
2 lžičky 2 lžičky kapary Kapary 10 g
100 g 100 g sýru na strouhání Sýr kravský tvrdý 30% 100 g
2 2 sušené pálivé papričky Paprika pálivá
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.