Nutriční hodnoty (Kotleta pod čepicí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
| Energie | 11 787 kJ / 2 817 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 262,40 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 254,60 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,80 g |
| Tuky | 164,27 g |
| – nasycené | 62,56 g |
| – nenasycené | 88,16 g |
| –– mononenasycené | 64,43 g |
| –– polynenasycené | 23,74 g |
| ––– omega 3 | 0,75 g |
| Vláknina | 25,67 g |
| Cholesterol | 649 mg |
| Sodík | 5,17 g |
| Sůl | 12,70 g |
| Sacharidy | 64,53 g |
| – cukry | 40,71 g |
| ––– laktóza | 6,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg kotlet | Vepřová kotleta bez kosti | 1000 g |
| 2 lžíce 2 lžíce tatarky | Tatarská omáčka | 30 g |
| 1 lžička 1 lžička hořčice | Hořčice plnotučná | 5 g |
| 1 lžíce 1 lžíce kečupu | Kečup sladký | 15 ml |
| 3 3 větší cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
| 4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
| 350 g 350 g sterilovaných rajčat | Rajče červené sterilované | 350 g |
| 100 g 100 g anglické slaniny | Anglická slanina | 100 g |
| 4-5 4-5 žampionů | Žampion čerstvý | |
| 2 lžičky 2 lžičky kapary | Kapary | 10 g |
| 100 g 100 g sýru na strouhání | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
| 2 2 sušené pálivé papričky | Paprika pálivá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |