Nutriční hodnoty (Vepřová plec s játry a zeleninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 3 634 kJ / 869 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 76,93 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 69,90 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,03 g |
Tuky | 45,47 g |
– nasycené | 18,48 g |
– nenasycené | 22,62 g |
–– mononenasycené | 18,31 g |
–– polynenasycené | 4,31 g |
––– omega 3 | 0,11 g |
Vláknina | 12,20 g |
Cholesterol | 620 mg |
Sodík | 664 mg |
Sůl | 1,63 g |
Sacharidy | 33,01 g |
– cukry | 20,34 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g vepřové plece | Vepřová plec | 200 g |
150 g 150 g jater (vepřová nebo kuřecí) | Játra vepřová | 150 g |
1 lžíce 1 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 15 g |
20 g 20 g špeku | Špek | 20 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
vývar z kostí na podlévání | Vývar masový | |
1 lžíce 1 lžíce rajčatové pasty z tuby | Protlak rajčatový | |
1 1 kapie | Paprika červená čerstvá | 250 g |
100 g 100 g žampionů | Žampion čerstvý | 100 g |
10 cm 10 cm světle zelené části pórku | Pórek čerstvý | |
kousek kousek mladé cukety | Cuketa čerstvá | |
1 1 feferonka bez semen | Chilli paprička čerstvá | |
1 1 sterilovaná okurka | Okurka polní zavařená | |
1-2 lžíce 1-2 lžíce láku z okurek | Nálev z okurek | 22.5 ml |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý |