Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřová plec s játry a zeleninou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie3 634 kJ /
869 kcal
Bílkoviny76,93 g
– z toho živočišné bílkoviny69,90 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,03 g
Tuky45,47 g
– nasycené18,48 g
– nenasycené22,62 g
–– mononenasycené18,31 g
–– polynenasycené4,31 g
––– omega 30,11 g
Vláknina12,20 g
Cholesterol 620 mg
Sodík 664 mg
Sůl1,63 g
Sacharidy33,01 g
– cukry20,34 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g vepřové plece Vepřová plec 200 g
150 g 150 g jater (vepřová nebo kuřecí) Játra vepřová 150 g
1 lžíce 1 lžíce sádla Sádlo vepřové 15 g
20 g 20 g špeku Špek 20 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
vývar z kostí na podlévání Vývar masový
1 lžíce 1 lžíce rajčatové pasty z tuby Protlak rajčatový
1 1 kapie Paprika červená čerstvá 250 g
100 g 100 g žampionů Žampion čerstvý 100 g
10 cm 10 cm světle zelené části pórku Pórek čerstvý
kousek kousek mladé cukety Cuketa čerstvá
1 1 feferonka bez semen Chilli paprička čerstvá
1 1 sterilovaná okurka Okurka polní zavařená
1-2 lžíce 1-2 lžíce láku z okurek Nálev z okurek 22.5 ml
sůl Sůl mořská
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.