Nutriční hodnoty (Vepřová plec s játry a zeleninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 3 634 kJ / 869 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 76,93 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 69,90 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,03 g |
| Tuky | 45,47 g |
| – nasycené | 18,48 g |
| – nenasycené | 22,62 g |
| –– mononenasycené | 18,31 g |
| –– polynenasycené | 4,31 g |
| ––– omega 3 | 0,11 g |
| Vláknina | 12,20 g |
| Cholesterol | 620 mg |
| Sodík | 664 mg |
| Sůl | 1,63 g |
| Sacharidy | 33,01 g |
| – cukry | 20,34 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g vepřové plece | Vepřová plec | 200 g |
| 150 g 150 g vepřových jater (nebo kuřecí) | Játra vepřová | 150 g |
| 1 lžíce 1 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 15 g |
| 20 g 20 g špeku (není nutný) | Špek | 20 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 lžíce 1 lžíce rajčatové pasty (nebo protlak) | Protlak rajčatový | |
| 1 1 paprika kápie | Paprika červená čerstvá | 250 g |
| 100 g 100 g žampionů | Žampion čerstvý | 100 g |
| 10 cm 10 cm světle zelené části pórku | Pórek čerstvý | |
| 100 g 100 g mladé cukety | Cuketa čerstvá | 100 g |
| 1 1 feferonka (bez semen) | Chilli paprička čerstvá | |
| 1 1 sterilovaná okurka | Okurka polní zavařená | |
| 1-2 lžíce 1-2 lžíce láku z okurek | Nálev z okurek | 22.5 ml |
| vývar z kostí na podlévání | Vývar masový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý |