Nutriční hodnoty (Lasagne s uzenou rybou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 556 kJ / 2 045 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 132,69 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 104,63 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 28,06 g |
Tuky | 81,55 g |
– nasycené | 41,56 g |
– nenasycené | 37,46 g |
–– mononenasycené | 31,65 g |
–– polynenasycené | 5,81 g |
––– omega 3 | 0,67 g |
Vláknina | 27,48 g |
Cholesterol | 405 mg |
Sodík | 4,12 g |
Sůl | 8,88 g |
Sacharidy | 186,87 g |
– cukry | 51,13 g |
––– laktóza | 19,28 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
1 1 rozetřený stroužek česneku | Česnek čerstvý | 70 g |
1 1 jemně nasekaná malá cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
125 125 g žampionů (na plátky pokrájených) | Žampion čerstvý | |
400 g 400 g nasekaných rajčat | Rajče červené čerstvé | 400 g |
1 1 malá cuketa (na kolečka pokrájená) | Cuketa čerstvá | 100 g |
1,5 dl 1,5 dl zeleninového vývaru nebo vody | Vývar zeleninový | 150 ml |
25 g 25 g (2 lžíce) másla | Máslo kravské | 25 g |
3 dl 3 dl nízkotučného mléka | Mléko kravské odstředěné | 300 ml |
25 g 25 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 25 g |
125 g 125 g nastrouhaného čedaru | Čedar | 125 g |
1 lžíce 1 lžíce nasekané čerstvé petrželky | Petržel nať čerstvá | 15 g |
125 g 125 g (6 plátků) předvařených lasagní | Lasagne | 125 g |
350 g 350 g pokrájené uzené tresky bez kůže a kostí | Treska filet uzený | 350 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
na zdobení čerstvá pažitka | Cukrářské zdobení |