Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Lasagne s uzenou rybou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 556 kJ /
2 045 kcal
Bílkoviny132,69 g
– z toho živočišné bílkoviny104,63 g
– z toho rostlinné bílkoviny28,06 g
Tuky81,55 g
– nasycené41,56 g
– nenasycené37,46 g
–– mononenasycené31,65 g
–– polynenasycené5,81 g
––– omega 30,67 g
Vláknina27,48 g
Cholesterol 405 mg
Sodík 4,12 g
Sůl8,88 g
Sacharidy186,87 g
– cukry51,13 g
––– laktóza19,28 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje Olej olivový 22 ml
1 1 rozetřený stroužek česneku Česnek čerstvý 70 g
1 1 jemně nasekaná malá cibule Cibule čerstvá 70 g
125 125 g žampionů (na plátky pokrájených) Žampion čerstvý
400 g 400 g nasekaných rajčat Rajče červené čerstvé 400 g
1 1 malá cuketa (na kolečka pokrájená) Cuketa čerstvá 100 g
1,5 dl 1,5 dl zeleninového vývaru nebo vody Vývar zeleninový 150 ml
25 g 25 g (2 lžíce) másla Máslo kravské 25 g
3 dl 3 dl nízkotučného mléka Mléko kravské odstředěné 300 ml
25 g 25 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 25 g
125 g 125 g nastrouhaného čedaru Čedar 125 g
1 lžíce 1 lžíce nasekané čerstvé petrželky Petržel nať čerstvá 15 g
125 g 125 g (6 plátků) předvařených lasagní Lasagne 125 g
350 g 350 g pokrájené uzené tresky bez kůže a kostí Treska filet uzený 350 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
na zdobení čerstvá pažitka Cukrářské zdobení

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.