Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí čtvrtky na zelenině)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie5 182 kJ /
1 238 kcal
Bílkoviny10,67 g
– z toho živočišné bílkoviny3,51 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,16 g
Tuky108,26 g
– nasycené43,70 g
– nenasycené62,33 g
–– mononenasycené50,43 g
–– polynenasycené11,90 g
––– omega 31,93 g
Vláknina14,79 g
Cholesterol 75 mg
Sodík 1,66 g
Sůl4,10 g
Sacharidy50,82 g
– cukry10,44 g
––– laktóza0,02 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 kuřecí čtvrtky Kuře stehno s kůží
2 2 rovné lžíce grilovacího koření Grilovací koření
2 2 tenké plátky másla Máslo kravské 2 g
4 4 větší brambory Brambor zimní 200 g
1 1 velká mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
2 lžíce 2 lžíce smažené cibule Cibule čerstvá 30 g
2 lžíce 2 lžíce vody Voda 36 ml
100 g 100 g gazdovské slaniny (nebo jiné) Špek 100 g
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.