Nutriční hodnoty (Kuřecí čtvrtky na zelenině)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 5 182 kJ / 1 238 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,67 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 3,51 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,16 g |
Tuky | 108,26 g |
– nasycené | 43,70 g |
– nenasycené | 62,33 g |
–– mononenasycené | 50,43 g |
–– polynenasycené | 11,90 g |
––– omega 3 | 1,93 g |
Vláknina | 14,79 g |
Cholesterol | 75 mg |
Sodík | 1,66 g |
Sůl | 4,10 g |
Sacharidy | 50,82 g |
– cukry | 10,44 g |
––– laktóza | 0,02 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 kuřecí čtvrtky | Kuře stehno s kůží | |
2 2 rovné lžíce grilovacího koření | Grilovací koření | |
2 2 tenké plátky másla | Máslo kravské | 2 g |
4 4 větší brambory | Brambor zimní | 200 g |
1 1 velká mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
2 lžíce 2 lžíce smažené cibule | Cibule čerstvá | 30 g |
2 lžíce 2 lžíce vody | Voda | 36 ml |
100 g 100 g gazdovské slaniny (nebo jiné) | Špek | 100 g |
sůl | Sůl mořská |