Nutriční hodnoty (Zelný salát s řepou a mrkví)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 880 kJ / 449 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,19 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,19 g |
| Tuky | 32,60 g |
| – nasycené | 4,51 g |
| – nenasycené | 27,44 g |
| –– mononenasycené | 23,52 g |
| –– polynenasycené | 3,91 g |
| ––– omega 3 | 0,07 g |
| Vláknina | 15,32 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 98 mg |
| Sůl | 0,20 g |
| Sacharidy | 29,47 g |
| – cukry | 16,18 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1/2 1/2 malé hlávky bílého zelí | Zelí bílé čerstvé | |
| 2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
| 4 4 uvařené a oloupané červené řepy | Červená řepa čerstvá | |
| 1 hrst 1 hrst nasekané petrželky | Petržel nať čerstvá | |
| 2 2 červené cibule | Cibule červená čerstvá | 138 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| 1 1 citron | Citrón čerstvý | 90 g |
| cukr (podle chuti) | Cukr bílý | |
| 3 lžíce 3 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 33 ml |