Nutriční hodnoty (Brynzové halušky II)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 11 926 kJ / 2 850 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 89,69 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 53,81 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 35,88 g |
| Tuky | 162,08 g |
| – nasycené | 82,25 g |
| – nenasycené | 73,03 g |
| –– mononenasycené | 59,92 g |
| –– polynenasycené | 13,12 g |
| ––– omega 3 | 1,42 g |
| Vláknina | 17,75 g |
| Cholesterol | 445 mg |
| Sodík | 3,51 g |
| Sůl | 8,88 g |
| Sacharidy | 249,38 g |
| – cukry | 19,58 g |
| ––– laktóza | 3,33 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g syrových brambor | Brambor zimní | 500 g |
| 200-250 g 200-250 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 225 g |
| 1 1 menší vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| sůl podle chuti | Sůl mořská | |
| 200 g 200 g brynzy | Brynza | 200 g |
| 100 g 100 g anglické slaniny | Anglická slanina | 100 g |
| 1 lžíce 1 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 15 g |
| pažitka nebo petřželka | Pažitka čerstvá |