Nutriční hodnoty (Brynzové halušky II)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 926 kJ / 2 850 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 89,69 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 53,81 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 35,88 g |
Tuky | 162,08 g |
– nasycené | 82,25 g |
– nenasycené | 73,03 g |
–– mononenasycené | 59,92 g |
–– polynenasycené | 13,12 g |
––– omega 3 | 1,42 g |
Vláknina | 17,75 g |
Cholesterol | 445 mg |
Sodík | 3,51 g |
Sůl | 8,88 g |
Sacharidy | 249,38 g |
– cukry | 19,58 g |
––– laktóza | 3,33 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g syrových brambor | Brambor zimní | 500 g |
200-250 g 200-250 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 225 g |
1 1 menší vejce | Vejce slepičí | 70 g |
sůl podle chuti | Sůl mořská | |
200 g 200 g brynzy | Brynza | 200 g |
100 g 100 g anglické slaniny | Anglická slanina | 100 g |
1 lžíce 1 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 15 g |
pažitka nebo petřželka | Pažitka čerstvá |