Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Brynzové halušky II)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie11 926 kJ /
2 850 kcal
Bílkoviny89,69 g
– z toho živočišné bílkoviny53,81 g
– z toho rostlinné bílkoviny35,88 g
Tuky162,08 g
– nasycené82,25 g
– nenasycené73,03 g
–– mononenasycené59,92 g
–– polynenasycené13,12 g
––– omega 31,42 g
Vláknina17,75 g
Cholesterol 445 mg
Sodík 3,51 g
Sůl8,88 g
Sacharidy249,38 g
– cukry19,58 g
––– laktóza3,33 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g syrových brambor Brambor zimní 500 g
200-250 g 200-250 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 225 g
1 1 menší vejce Vejce slepičí 70 g
sůl podle chuti Sůl mořská
200 g 200 g brynzy Brynza 200 g
100 g 100 g anglické slaniny Anglická slanina 100 g
1 lžíce 1 lžíce sádla Sádlo vepřové 15 g
pažitka nebo petřželka Pažitka čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.