Nutriční hodnoty (Buchta s hruškami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 25 684 kJ / 6 139 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 66,08 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 9,19 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 56,89 g |
| Tuky | 167,02 g |
| – nasycené | 41,42 g |
| – nenasycené | 118,48 g |
| –– mononenasycené | 78,74 g |
| –– polynenasycené | 39,74 g |
| ––– omega 3 | 3,03 g |
| Vláknina | 61,60 g |
| Cholesterol | 260 mg |
| Sodík | 581 mg |
| Sůl | 1,94 g |
| Sacharidy | 1 062,04 g |
| – cukry | 523,24 g |
| ––– laktóza | 0,74 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1/2 kg 1/2 kg polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
| 3 lžíce 3 lžíce cukru | Cukr bílý | 75 g |
| 1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
| 250 g 250 g hery (změklé) | Margarín | 250 g |
| 1 lžíce 1 lžíce mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 15 ml |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 1,5 kg 1,5 kg hrušek | Hruška čerstvá | 1500 g |
| 12 lžic 12 lžic cukru | Cukr bílý | 300 g |
| 4 4 vanilkového pudinku | Puding v prášku | 160 g |