Nutriční hodnoty (Filipínský rybí salát Kinilaw)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 2 510 kJ / 600 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 117,45 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 115,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,45 g |
| Tuky | 4,05 g |
| – nasycené | 1,48 g |
| – nenasycené | 1,63 g |
| –– mononenasycené | 0,94 g |
| –– polynenasycené | 0,69 g |
| ––– omega 3 | 0,40 g |
| Vláknina | 7,71 g |
| Cholesterol | 250 mg |
| Sodík | 592 mg |
| Sůl | 1,45 g |
| Sacharidy | 21,32 g |
| – cukry | 9,25 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g čerstvého tuňáka (nebo tanigue - španělská makrela) | Tuňák filet | 500 g |
| 200 ml 200 ml octa | Ocet lihový | 200 ml |
| 1-2 1-2 větší červené cibule (nebo šalotka) | Cibule červená čerstvá | 103.5 g |
| kokosový krém | ||
| chilli paprička (podle chuti) | Chilli paprička čerstvá | |
| 1 lžíce 1 lžíce zázvoru | Zázvor sušený | 15 g |
| šťáva z 1 limetky (nebo calamansi) | Šťáva z limetky | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| cukr | Cukr bílý | |
| paprika, okurky, rajčata (nemusí být) | Rajče červené čerstvé |