Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pomazánka z tresčích jater s vejci)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie6 197 kJ /
1 481 kcal
Bílkoviny58,78 g
– z toho živočišné bílkoviny57,19 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,59 g
Tuky135,04 g
– nasycené34,15 g
– nenasycené91,15 g
–– mononenasycené54,12 g
–– polynenasycené37,04 g
––– omega 37,43 g
Vláknina1,96 g
Cholesterol 883 mg
Sodík 2,08 g
Sůl4,78 g
Sacharidy7,45 g
– cukry1,95 g
––– laktóza1,60 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
115 g 115 g konzervovaných tresčích jater s uzenou příchutí Treska játra 115 g
2 2 vejce vařená natvrdo Vejce slepičí 140 g
100 g 100 g taveného sýru Sýr tavený 100 g
2-3 lžíce 2-3 lžíce majonézy Majonéza 37.5 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
nať jarní cibulky (podle chuti) Cibulka jarní čerstvá
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.