Nutriční hodnoty (Pomazánka z tresčích jater s vejci)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 6 197 kJ / 1 481 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 58,78 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 57,19 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,59 g |
| Tuky | 135,04 g |
| – nasycené | 34,15 g |
| – nenasycené | 91,15 g |
| –– mononenasycené | 54,12 g |
| –– polynenasycené | 37,04 g |
| ––– omega 3 | 7,43 g |
| Vláknina | 1,96 g |
| Cholesterol | 883 mg |
| Sodík | 2,08 g |
| Sůl | 4,78 g |
| Sacharidy | 7,45 g |
| – cukry | 1,95 g |
| ––– laktóza | 1,60 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 115 g 115 g konzervovaných tresčích jater s uzenou příchutí | Treska játra | 115 g |
| 2 2 vejce vařená natvrdo | Vejce slepičí | 140 g |
| 100 g 100 g taveného sýru | Sýr tavený | 100 g |
| 2-3 lžíce 2-3 lžíce majonézy | Majonéza | 37.5 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| nať jarní cibulky (podle chuti) | Cibulka jarní čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská |