Nutriční hodnoty (Brokolicovo-tykvová polévka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 6 423 kJ / 1 535 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 32,75 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 5,25 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 27,50 g |
| Tuky | 128,50 g |
| – nasycené | 62,25 g |
| – nenasycené | 64,15 g |
| –– mononenasycené | 54,25 g |
| –– polynenasycené | 9,90 g |
| ––– omega 3 | 0,15 g |
| Vláknina | 35,50 g |
| Cholesterol | 105 mg |
| Sodík | 2,46 g |
| Sůl | 6,00 g |
| Sacharidy | 45,15 g |
| – cukry | 18,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 brokolice | Brokolice čerstvá | 500 g |
| 500 g 500 g očistěné tykve | Dýně čerstvá | 500 g |
| 3 snítky 3 snítky majoránky | Majoránka sušená | |
| 150 g 150 g uzené slaniny | Špek | 150 g |
| 1 1 pórek (bílá část) | Pórek čerstvý | |
| sůl | Sůl mořská |