Nutriční hodnoty (Krkovička s rajčátky a brambory z remosky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 1 565 kJ / 374 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 10,15 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 10,15 g |
| Tuky | 1,38 g |
| – nasycené | 0,29 g |
| – nenasycené | 0,85 g |
| –– mononenasycené | 0,21 g |
| –– polynenasycené | 0,64 g |
| ––– omega 3 | 0,02 g |
| Vláknina | 18,37 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 57 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 73,03 g |
| – cukry | 30,48 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 větší plátky krkovičky bez kosti | Vepřová krkovice | |
| 1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 200 ml 200 ml zeleninového vývaru | Vývar zeleninový | 200 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| drcený kmín | Kmín mletý | |
| koření na steak | Koření Argentina | |
| olej | Olej řepkový | |
| 4 4 středně velké brambory | Brambor zimní | 200 g |
| 8 8 baby rajčat | Rajče červené čerstvé | 480 g |