Nutriční hodnoty (Krkovička s rajčátky a brambory z remosky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 1 565 kJ / 374 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,15 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,15 g |
Tuky | 1,38 g |
– nasycené | 0,29 g |
– nenasycené | 0,85 g |
–– mononenasycené | 0,21 g |
–– polynenasycené | 0,64 g |
––– omega 3 | 0,02 g |
Vláknina | 18,37 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 57 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 73,03 g |
– cukry | 30,48 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 větší plátky krkovičky bez kosti | Vepřová krkovice | |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
200 ml 200 ml zeleninového vývaru | Vývar zeleninový | 200 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
drcený kmín | Kmín mletý | |
koření na steak | Koření Argentina | |
olej | Olej řepkový | |
4 4 středně velké brambory | Brambor zimní | 200 g |
8 8 baby rajčat | Rajče červené čerstvé | 480 g |