Nutriční hodnoty (Jehněčí plíčky na zelenině)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 913 kJ / 935 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 27,38 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 27,38 g |
| Tuky | 9,17 g |
| – nasycené | 1,80 g |
| – nenasycené | 7,02 g |
| –– mononenasycené | 2,57 g |
| –– polynenasycené | 4,45 g |
| ––– omega 3 | 0,15 g |
| Vláknina | 28,43 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 650 mg |
| Sůl | 1,50 g |
| Sacharidy | 172,80 g |
| – cukry | 46,13 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 jehněčí plíčky | ||
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 2 špičaté červené papriky | Paprika červená čerstvá | 300 g |
| 150 g 150 g kukuřice | Kukuřice sterilovaná | 150 g |
| 150 g 150 g hrášku | Hrášek zelený | 150 g |
| 1 lžíce 1 lžíce petrželové natě | Petržel nať čerstvá | 15 g |
| 1 lžíce 1 lžíce houbového koření | Provensálské koření | 15 g |
| olej | Olej řepkový | |
| pažitka | Pažitka čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská |