Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jehněčí plíčky na zelenině)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 913 kJ /
935 kcal
Bílkoviny27,38 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny27,38 g
Tuky9,17 g
– nasycené1,80 g
– nenasycené7,02 g
–– mononenasycené2,57 g
–– polynenasycené4,45 g
––– omega 30,15 g
Vláknina28,43 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 650 mg
Sůl1,50 g
Sacharidy172,80 g
– cukry46,13 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 jehněčí plíčky
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2 2 špičaté červené papriky Paprika červená čerstvá 300 g
150 g 150 g kukuřice Kukuřice sterilovaná 150 g
150 g 150 g hrášku Hrášek zelený 150 g
1 lžíce 1 lžíce petrželové natě Petržel nať čerstvá 15 g
1 lžíce 1 lžíce houbového koření Provensálské koření 15 g
olej Olej řepkový
pažitka Pažitka čerstvá
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.