Nutriční hodnoty (Jehněčí plíčky na zelenině)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 913 kJ / 935 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 27,38 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 27,38 g |
Tuky | 9,17 g |
– nasycené | 1,80 g |
– nenasycené | 7,02 g |
–– mononenasycené | 2,57 g |
–– polynenasycené | 4,45 g |
––– omega 3 | 0,15 g |
Vláknina | 28,43 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 650 mg |
Sůl | 1,50 g |
Sacharidy | 172,80 g |
– cukry | 46,13 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 jehněčí plíčky | ||
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 2 špičaté červené papriky | Paprika červená čerstvá | 300 g |
150 g 150 g kukuřice | Kukuřice sterilovaná | 150 g |
150 g 150 g hrášku | Hrášek zelený | 150 g |
1 lžíce 1 lžíce petrželové natě | Petržel nať čerstvá | 15 g |
1 lžíce 1 lžíce houbového koření | Provensálské koření | 15 g |
olej | Olej řepkový | |
pažitka | Pažitka čerstvá | |
sůl | Sůl mořská |