Nutriční hodnoty (Kedlubnový salát s červenou paprikou a crema di balsamico)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 1 547 kJ / 370 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 7,35 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,35 g |
| Tuky | 16,83 g |
| – nasycené | 2,72 g |
| – nenasycené | 13,43 g |
| –– mononenasycené | 6,77 g |
| –– polynenasycené | 6,66 g |
| ––– omega 3 | 0,05 g |
| Vláknina | 9,40 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 62 mg |
| Sůl | 0,18 g |
| Sacharidy | 42,50 g |
| – cukry | 22,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 kedlubna | Kedluben čerstvý | 180 g |
| 1 1 paprika kapie | Paprika červená čerstvá | 250 g |
| 1 lžíce 1 lžíce sezamového oleje | Olej sezamový | 15 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce crema di balsamico | Ocet balsamikový bílý | 40 ml |
| 1 hrst 1 hrst petrželky (bazalky) | Petržel nať čerstvá |