Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřová pečeně s pikantní omáčkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie1 196 kJ /
286 kcal
Bílkoviny7,36 g
– z toho živočišné bílkoviny2,07 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,29 g
Tuky16,65 g
– nasycené7,60 g
– nenasycené8,90 g
–– mononenasycené5,63 g
–– polynenasycené3,27 g
––– omega 30,28 g
Vláknina9,74 g
Cholesterol 26 mg
Sodík 380 mg
Sůl0,90 g
Sacharidy24,08 g
– cukry4,70 g
––– laktóza0,08 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 plátky 4 plátky vepřové pečeně Vepřová kotleta bez kosti
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
sádlo (nebo olej) Sádlo vepřové
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
1 lžíce 1 lžíce uzené papriky Paprika uzená 15 g
1 lžíce 1 lžíce dijonské hořčice Hořčice dijonská 15 g
trochu trochu smetany Smetana kravská sladká 12%
trochu trochu hladké mouky Mouka pšeničná hladká
2 2 ančovičky (nakládané) Ančovičky v oleji
sójová omáčka Sójová omáčka Tamari
1 špetka 1 špetka kajenského pepře Chilli paprička mletá
300 ml 300 ml masového vývaru Vývar masový 300 ml
1 plátek 1 plátek másla Máslo kravské 10 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.