Nutriční hodnoty (Jemná hrachová kaše s pečenou zeleninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 5 414 kJ / 1 294 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 67,46 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 1,04 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 66,42 g |
Tuky | 32,82 g |
– nasycené | 19,09 g |
– nenasycené | 13,03 g |
–– mononenasycené | 10,02 g |
–– polynenasycené | 3,01 g |
––– omega 3 | 0,17 g |
Vláknina | 44,92 g |
Cholesterol | 89 mg |
Sodík | 210 mg |
Sůl | 0,45 g |
Sacharidy | 160,89 g |
– cukry | 34,11 g |
––– laktóza | 1,29 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g žlutého půleného hrachu | Hrách žlutý loupaný sušený | 250 g |
2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
1 1 kedlubna | Kedluben čerstvý | 180 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 svazek 1 svazek ředkviček | Ředkvička čerstvá | 110 g |
2 lžíce 2 lžíce másla | Máslo kravské | 20 g |
2-3 lžíce 2-3 lžíce Creme fraiche (nebo vysokoprocentní zakysané smetany) | Creme fraiche 33% | 37.5 ml |
olivový olej | Olej olivový | |
čerstvě mletý bílý pepř | Pepř bílý mletý | |
oregano | Oregano sušené | |
sůl | Sůl mořská | |
cibulková nať | Cibulka jarní nať čerstvá |