Nutriční hodnoty (Zeleninová pánev se šafránovou rýží)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 2 308 kJ / 552 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,11 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,89 g |
Tuky | 34,21 g |
– nasycené | 11,21 g |
– nenasycené | 23,33 g |
–– mononenasycené | 19,84 g |
–– polynenasycené | 3,50 g |
––– omega 3 | 0,08 g |
Vláknina | 15,81 g |
Cholesterol | 38 mg |
Sodík | 38 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 31,83 g |
– cukry | 17,10 g |
––– laktóza | 0,12 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 ml 200 ml rýže Arborio | Rýže bílá | |
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
1 1 šalotka | Šalotka čerstvá | |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
100 ml 100 ml bílého vína | Víno bílé suché | 100 ml |
400 ml 400 ml zeleninového vývaru | Vývar zeleninový | 400 ml |
80 g 80 g červené papriky | Paprika červená čerstvá | 80 g |
150 g 150 g mladé cukety | Cuketa čerstvá | 150 g |
6 6 cherry rajčátek | Rajčata cherry | 180 g |
2 lžíce 2 lžíce hrášku (může být mražený) | Hrášek zelený | 30 g |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
3-4 3-4 nitky šafránu | Šafrán sušený | |
15 g 15 g másla | Máslo kravské | 15 g |