Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zeleninová pánev se šafránovou rýží)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie2 308 kJ /
552 kcal
Bílkoviny7,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,11 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,89 g
Tuky34,21 g
– nasycené11,21 g
– nenasycené23,33 g
–– mononenasycené19,84 g
–– polynenasycené3,50 g
––– omega 30,08 g
Vláknina15,81 g
Cholesterol 38 mg
Sodík 38 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy31,83 g
– cukry17,10 g
––– laktóza0,12 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 ml 200 ml rýže Arborio Rýže bílá
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje Olej olivový 22 ml
1 1 šalotka Šalotka čerstvá
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
100 ml 100 ml bílého vína Víno bílé suché 100 ml
400 ml 400 ml zeleninového vývaru Vývar zeleninový 400 ml
80 g 80 g červené papriky Paprika červená čerstvá 80 g
150 g 150 g mladé cukety Cuketa čerstvá 150 g
6 6 cherry rajčátek Rajčata cherry 180 g
2 lžíce 2 lžíce hrášku (může být mražený) Hrášek zelený 30 g
sůl Sůl mořská
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
3-4 3-4 nitky šafránu Šafrán sušený
15 g 15 g másla Máslo kravské 15 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.