Nutriční hodnoty (Koláč s vanilkovým krémem a jahodami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 11 384 kJ / 2 721 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 51,02 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 17,18 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 33,84 g |
| Tuky | 132,51 g |
| – nasycené | 33,57 g |
| – nenasycené | 91,78 g |
| –– mononenasycené | 60,60 g |
| –– polynenasycené | 31,18 g |
| ––– omega 3 | 2,40 g |
| Vláknina | 13,08 g |
| Cholesterol | 274 mg |
| Sodík | 426 mg |
| Sůl | 1,02 g |
| Sacharidy | 324,50 g |
| – cukry | 142,50 g |
| ––– laktóza | 12,25 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| jahody | Jahody čerstvé | |
| 2 lžíce 2 lžíce jahodového džemu | Marmeláda jahodová | 30 g |
| 200 g 200 g hladké mouky (nebo polohrubé) | Mouka pšeničná hladká | 200 g |
| 25 g 25 g sójové mouky | Mouka sójová | 25 g |
| 25 g 25 g moučkového cukru | Cukr bílý | 25 g |
| 125 g 125 g rostlinného tuku | Margarín | 125 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 250 ml 250 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
| 60 g 60 g změklého rostlinného tuku | Margarín | 60 g |
| 30 g 30 g krupicového cukru | Cukr bílý | 30 g |
| 1 sáček 1 sáček vanilkového pudinku | Puding v prášku | 48 g |
| 1 lžíce 1 lžíce vanilkového cukru | Cukr vanilkový | 25 g |