Nutriční hodnoty (Těstovinový salát s kuřecím masem a tatarkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 6 059 kJ / 1 448 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 147,50 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 116,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 31,00 g |
| Tuky | 8,20 g |
| – nasycené | 2,44 g |
| – nenasycené | 3,74 g |
| –– mononenasycené | 2,30 g |
| –– polynenasycené | 1,45 g |
| ––– omega 3 | 1,20 g |
| Vláknina | 10,15 g |
| Cholesterol | 275 mg |
| Sodík | 360 mg |
| Sůl | 0,90 g |
| Sacharidy | 191,00 g |
| – cukry | 9,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
| 5-6 listů 5-6 listů pekingského zelí | Zelí pekingské čerstvé | |
| 500 g 500 g kuřecích prsou | Kuře prso | 500 g |
| olej | Olej řepkový | |
| 250 g 250 g těstovin (já používám vrtule) | Těstoviny pšeničné | 250 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř mletý | Pepř černý mletý | |
| tatarka | Tatarská omáčka | |
| lák od okurek | Okurka salátová čerstvá |