Nutriční hodnoty (Vepřové maso na asijský způsob)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 7 369 kJ / 1 761 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 174,47 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 166,18 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,29 g |
| Tuky | 79,14 g |
| – nasycené | 11,60 g |
| – nenasycené | 57,25 g |
| –– mononenasycené | 41,95 g |
| –– polynenasycené | 15,31 g |
| ––– omega 3 | 3,71 g |
| Vláknina | 13,37 g |
| Cholesterol | 559 mg |
| Sodík | 7,39 g |
| Sůl | 18,11 g |
| Sacharidy | 82,26 g |
| – cukry | 28,71 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 750 g 750 g vepřového masa (pečeně) | Vepřová kýta | 750 g |
| 4 lžíce 4 lžíce sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 60 ml |
| 4 lžíce 4 lžíce oleje | Olej řepkový | 44 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce medu | Med nepasterovaný | 36 g |
| 1 lžíce 1 lžíce jablečného octa | Ocet jablečný | 15 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce worcesterové omáčky | Worcestrová omáčka | 15 ml |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 1 lžíce 1 lžíce Solamylu (bramborového škrobu) | Bramborový škrob | 15 g |
| 1 lžíce 1 lžíce curry | Kari | 15 g |
| 1 lžíce 1 lžíce koření Čína | Koření pěti vůní | 15 g |
| 1 lžička 1 lžička chilli | Chilli paprička sušená | 5 g |
| 1 lžička 1 lžička soli | Sůl mořská | 8 g |
| 1 lžička 1 lžička pepře | Pepř černý | 5 g |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| 1 1 mražená Asijská zeleninová směs | Mrkev mražená |