Nutriční hodnoty (Kuřecí se žampiony, paprikou a rajčetem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 516 kJ / 123 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,71 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,71 g |
Tuky | 0,95 g |
– nasycené | 0,30 g |
– nenasycené | 0,55 g |
–– mononenasycené | 0,24 g |
–– polynenasycené | 0,31 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 8,34 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 21 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 19,20 g |
– cukry | 12,94 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 kuřecí čtvrtky | Kuře stehno s kůží | |
100 g 100 g žampionů | Žampion čerstvý | 100 g |
1 1 rajče | Rajče červené čerstvé | 60 g |
1 1 čerstvá paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
bazalka | Bazalka čerstvá | |
rozmarýn | Rozmarýn sušený | |
libeček | Libeček čerstvý | |
kapka kapka chilli | Chilli paprička sušená | |
bílý pepř | Pepř bílý | |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
sůl | Sůl mořská | |
olej | Olej řepkový |