Nutriční hodnoty (Kuřecí se žampiony, paprikou a rajčetem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 516 kJ / 123 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 5,71 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,71 g | 
| Tuky | 0,95 g | 
| – nasycené | 0,30 g | 
| – nenasycené | 0,55 g | 
| –– mononenasycené | 0,24 g | 
| –– polynenasycené | 0,31 g | 
| ––– omega 3 | 0,00 g | 
| Vláknina | 8,34 g | 
| Cholesterol | 0 mg | 
| Sodík | 21 mg | 
| Sůl | 0,00 g | 
| Sacharidy | 19,20 g | 
| – cukry | 12,94 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 2 2 kuřecí čtvrtky | Kuře stehno s kůží | |
| 100 g 100 g žampionů | Žampion čerstvý | 100 g | 
| 1 1 rajče | Rajče červené čerstvé | 60 g | 
| 1 1 čerstvá paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g | 
| bazalka | Bazalka čerstvá | |
| rozmarýn | Rozmarýn sušený | |
| libeček | Libeček čerstvý | |
| kapka kapka chilli | Chilli paprička sušená | |
| bílý pepř | Pepř bílý | |
| 1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g | 
| sůl | Sůl mořská | |
| olej | Olej řepkový |