Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Paštika z mletého masa a jater)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie7 646 kJ /
1 827 kcal
Bílkoviny104,89 g
– z toho živočišné bílkoviny102,05 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,84 g
Tuky125,35 g
– nasycené71,02 g
– nenasycené46,97 g
–– mononenasycené41,35 g
–– polynenasycené5,62 g
––– omega 30,52 g
Vláknina13,14 g
Cholesterol 1,24 g
Sodík 439 mg
Sůl1,10 g
Sacharidy49,95 g
– cukry23,62 g
––– laktóza4,60 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g mletého vepřového masa (plec, libový bůček) Vepřová plec 250 g
250 g 250 g jater (vepřová, kuřecí) Játra vepřová 250 g
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
100 ml 100 ml červeného vína Víno červené suché 100 ml
1 lžíce 1 lžíce sádla Sádlo vepřové 15 g
2 lžíce 2 lžíce sušených brusinek Brusinky sušené 30 g
100 ml 100 ml smetany 31% Smetana kravská sladká 12% 100 ml
100 100 g másla + kousek na polití Máslo kravské 100 g
1 špetka 1 špetka mleté papriky na barvu Paprika červená sušená
sůl Sůl mořská
2 2 hřebíčky Hřebíček
3 kuličky 3 kuličky nového koření Nové koření
3 kuličky 3 kuličky jalovce Jalovec sušený
1 1 bobkový list Bobkový list sušený
5 kuliček 5 kuliček pepře Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.