Nutriční hodnoty (Paštika z mletého masa a jater)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 7 646 kJ / 1 827 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 104,89 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 102,05 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,84 g |
Tuky | 125,35 g |
– nasycené | 71,02 g |
– nenasycené | 46,97 g |
–– mononenasycené | 41,35 g |
–– polynenasycené | 5,62 g |
––– omega 3 | 0,52 g |
Vláknina | 13,14 g |
Cholesterol | 1,24 g |
Sodík | 439 mg |
Sůl | 1,10 g |
Sacharidy | 49,95 g |
– cukry | 23,62 g |
––– laktóza | 4,60 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g mletého vepřového masa (plec, libový bůček) | Vepřová plec | 250 g |
250 g 250 g jater (vepřová, kuřecí) | Játra vepřová | 250 g |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
100 ml 100 ml červeného vína | Víno červené suché | 100 ml |
1 lžíce 1 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 15 g |
2 lžíce 2 lžíce sušených brusinek | Brusinky sušené | 30 g |
100 ml 100 ml smetany 31% | Smetana kravská sladká 12% | 100 ml |
100 100 g másla + kousek na polití | Máslo kravské | 100 g |
1 špetka 1 špetka mleté papriky na barvu | Paprika červená sušená | |
sůl | Sůl mořská | |
2 2 hřebíčky | Hřebíček | |
3 kuličky 3 kuličky nového koření | Nové koření | |
3 kuličky 3 kuličky jalovce | Jalovec sušený | |
1 1 bobkový list | Bobkový list sušený | |
5 kuliček 5 kuliček pepře | Pepř černý |