Nutriční hodnoty (Švestkové chilli)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 37 849 kJ / 9 047 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 30,15 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 30,15 g |
| Tuky | 17,17 g |
| – nasycené | 2,67 g |
| – nenasycené | 12,70 g |
| –– mononenasycené | 1,48 g |
| –– polynenasycené | 11,22 g |
| ––– omega 3 | 0,90 g |
| Vláknina | 84,74 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 6,67 g |
| Sůl | 16,02 g |
| Sacharidy | 2 153,94 g |
| – cukry | 1 801,28 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3000 g 3000 g vypeckovaných švestek | Švestky čerstvé | 3000 g |
| 500 ml 500 ml vinného octa | Ocet vinný bílý | 500 ml |
| 500 ml 500 ml balzamikového octa | Ocet balsamikový bílý | 500 ml |
| 2 lžičky 2 lžičky soli | Sůl mořská | 16 g |
| 8-10 stroužků 8-10 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 63 g |
| 200 ml 200 ml chilli pasta (cvrndova sriracha) | Chilli omáčka | |
| 1500 g 1500 g cukru | Cukr bílý | 1500 g |
| 8 8 mletých hřebíčků | Hřebíček | |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky nového koření | Nové koření | 2.5 g |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky mletého badyánu | Badyán | 2.5 g |
| 10 g 10 g práškového agaru | Agar | 10 g |