Nutriční hodnoty (Vajíčkové chlebíčky s přelivem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 10
| Energie | 4 136 kJ / 989 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 46,02 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 43,40 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,62 g |
| Tuky | 80,07 g |
| – nasycené | 14,43 g |
| – nenasycené | 50,71 g |
| –– mononenasycené | 23,50 g |
| –– polynenasycené | 27,21 g |
| ––– omega 3 | 0,67 g |
| Vláknina | 4,34 g |
| Cholesterol | 1,36 g |
| Sodík | 1,20 g |
| Sůl | 2,80 g |
| Sacharidy | 19,97 g |
| – cukry | 11,83 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 5 5 vajíček uvařených natvrdo | Vejce slepičí | 350 g |
| 3-4 lžíce 3-4 lžíce majonézy | Majonéza | 52.5 g |
| 2 lžíce 2 lžíce dobrého kečupu | Kečup sladký | 30 ml |
| máslo | Máslo kravské | |
| 1 1 veka | Veka | |
| 1 1 červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
| petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř mletý | Pepř černý mletý |