Nutriční hodnoty (Salát z ředkvičky, okurky a křenu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 669 kJ / 399 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 1,97 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,97 g | 
| Tuky | 10,66 g | 
| – nasycené | 1,48 g | 
| – nenasycené | 9,17 g | 
| –– mononenasycené | 7,86 g | 
| –– polynenasycené | 1,31 g | 
| ––– omega 3 | 0,01 g | 
| Vláknina | 4,24 g | 
| Cholesterol | 0 mg | 
| Sodík | 621 mg | 
| Sůl | 1,03 g | 
| Sacharidy | 71,65 g | 
| – cukry | 61,89 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 1 svazek 1 svazek ředkviček | Ředkvička čerstvá | 110 g | 
| 1 1 salátová okurka | Okurka salátová čerstvá | |
| 3 lžíce 3 lžíce křenu | Křen čerstvý | 45 g | 
| 20 ml 20 ml jablečného octa | Ocet jablečný | 20 ml | 
| 2 lžíce 2 lžíce medu | Med nepasterovaný | 72 g | 
| 50 ml 50 ml vody | Voda | 50 ml | 
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g | 
| 1 lžička 1 lžička salátových bylinek | Petržel nať čerstvá | 5 g | 
| 1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |