Nutriční hodnoty (Jablkový koláč č. 2)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 24 241 kJ / 5 794 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 95,11 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 77,75 g |
| Tuky | 260,59 g |
| – nasycené | 63,82 g |
| – nenasycené | 183,43 g |
| –– mononenasycené | 120,23 g |
| –– polynenasycené | 63,20 g |
| ––– omega 3 | 4,92 g |
| Vláknina | 48,50 g |
| Cholesterol | 518 mg |
| Sodík | 688 mg |
| Sůl | 1,55 g |
| Sacharidy | 721,95 g |
| – cukry | 338,38 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 550 g 550 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 550 g |
| 2 lžíce 2 lžíce sójové mouky | Mouka sójová | 30 g |
| 200 g 200 g moučkového cukru | Cukr bílý | 200 g |
| 375 g 375 g tuku | Margarín | 375 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 1 sáček 1 sáček vanilkového cukru | Cukr vanilkový | 8 g |
| mouka na vyválení | Mouka pšeničná hladká | |
| 1 kg 1 kg jablek oloupaných a vykrájených | Jablko čerstvé | 1000 g |
| 2 lžíce 2 lžíce rumu | Rum | 34 ml |
| 1 sáček 1 sáček skořicového cukru | Cukr skořicový | 8 g |