Nutriční hodnoty (Provensálské kuřecí kousky s houbami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 6 713 kJ / 1 605 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 104,65 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 89,35 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 15,30 g |
Tuky | 80,38 g |
– nasycené | 35,91 g |
– nenasycené | 42,81 g |
–– mononenasycené | 36,41 g |
–– polynenasycené | 6,40 g |
––– omega 3 | 0,46 g |
Vláknina | 27,66 g |
Cholesterol | 248 mg |
Sodík | 379 mg |
Sůl | 0,68 g |
Sacharidy | 86,76 g |
– cukry | 25,63 g |
––– laktóza | 0,40 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g horních kuřecích stehen | Kuřecí stehenní řízky | 400 g |
50 g 50 g másla (část použijeme pod houby) | Máslo kravské | 50 g |
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
2 2 červené cibule | Cibule červená čerstvá | 138 g |
6 stroužků 6 stroužků česneku (se slupkou) | Česnek čerstvý | 42 g |
200 ml 200 ml kuřecího vývaru | Vývar kuřecí | 200 ml |
125 ml 125 ml bílého vína | Víno bílé suché | 125 ml |
250 g 250 g baby brambor (celé i se slupkou) | Brambor zimní | 250 g |
1 plechovka 1 plechovka bílých fazolí | Fazole bílé | |
1 plechovka 1 plechovka sekaných rajčat | Rajče červené sterilované | |
2 stonky 2 stonky řapíkatého celeru | Celer řapíkatý | |
200 g 200 g žampionů (hnědé) | Žampion čerstvý | 200 g |
2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
1 snítka 1 snítka tymiánu | Tymián sušený | |
10 g 10 g bílého cukru | Cukr bílý | 10 g |