Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Provensálské kuřecí kousky s houbami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie6 713 kJ /
1 605 kcal
Bílkoviny104,65 g
– z toho živočišné bílkoviny89,35 g
– z toho rostlinné bílkoviny15,30 g
Tuky80,38 g
– nasycené35,91 g
– nenasycené42,81 g
–– mononenasycené36,41 g
–– polynenasycené6,40 g
––– omega 30,46 g
Vláknina27,66 g
Cholesterol 248 mg
Sodík 379 mg
Sůl0,68 g
Sacharidy86,76 g
– cukry25,63 g
––– laktóza0,40 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g horních kuřecích stehen Kuřecí stehenní řízky 400 g
50 g 50 g másla (část použijeme pod houby) Máslo kravské 50 g
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje Olej olivový 22 ml
2 2 červené cibule Cibule červená čerstvá 138 g
6 stroužků 6 stroužků česneku (se slupkou) Česnek čerstvý 42 g
200 ml 200 ml kuřecího vývaru Vývar kuřecí 200 ml
125 ml 125 ml bílého vína Víno bílé suché 125 ml
250 g 250 g baby brambor (celé i se slupkou) Brambor zimní 250 g
1 plechovka 1 plechovka bílých fazolí Fazole bílé
1 plechovka 1 plechovka sekaných rajčat Rajče červené sterilované
2 stonky 2 stonky řapíkatého celeru Celer řapíkatý
200 g 200 g žampionů (hnědé) Žampion čerstvý 200 g
2 2 bobkové listy Bobkový list sušený
1 snítka 1 snítka tymiánu Tymián sušený
10 g 10 g bílého cukru Cukr bílý 10 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.