Nutriční hodnoty (Skořicová jablka v županu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 1 667 kJ / 398 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 18,86 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,50 g |
| Tuky | 16,42 g |
| – nasycené | 4,07 g |
| – nenasycené | 7,58 g |
| –– mononenasycené | 5,65 g |
| –– polynenasycené | 1,93 g |
| ––– omega 3 | 0,16 g |
| Vláknina | 9,75 g |
| Cholesterol | 518 mg |
| Sodík | 211 mg |
| Sůl | 0,42 g |
| Sacharidy | 38,90 g |
| – cukry | 35,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2-3 2-3 jablka | Jablko čerstvé | 375 g |
| skořicový cukr | Cukr skořicový | |
| skořice | Skořice ceylonská | |
| třtinový cukr | Cukr třtinový | |
| 2 2 chlazená listová těsta | Listové těsto | |
| 2 2 vejce na potření (nebo mléko) | Vejce slepičí | 140 g |