Nutriční hodnoty (Brambory pečené v horkovzdušné fritéze)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 1 950 kJ / 466 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 11,57 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 11,57 g | 
| Tuky | 2,61 g | 
| – nasycené | 0,18 g | 
| – nenasycené | 1,78 g | 
| –– mononenasycené | 1,26 g | 
| –– polynenasycené | 0,52 g | 
| ––– omega 3 | 0,16 g | 
| Vláknina | 14,07 g | 
| Cholesterol | 0 mg | 
| Sodík | 95 mg | 
| Sůl | 0,15 g | 
| Sacharidy | 92,33 g | 
| – cukry | 5,58 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 500-600 g 500-600 g brambor | Brambor zimní | 550 g | 
| 2 2 rovné lžíce tatarské omáčky | Tatarská omáčka | |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky sušeného česneku | Česnek sušený | 2.5 g | 
| 1 lžička 1 lžička uzené papriky | Paprika uzená | 5 g | 
| 1 lžička 1 lžička hořčice | Hořčice plnotučná | 5 g | 
| 1/2 1/2 -1 lžička mletého kmínu | Kmín mletý | |
| sůl (podle chuti) | Sůl mořská |