Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Brambory pečené v horkovzdušné fritéze)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie1 950 kJ /
466 kcal
Bílkoviny11,57 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny11,57 g
Tuky2,61 g
– nasycené0,18 g
– nenasycené1,78 g
–– mononenasycené1,26 g
–– polynenasycené0,52 g
––– omega 30,16 g
Vláknina14,07 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 95 mg
Sůl0,15 g
Sacharidy92,33 g
– cukry5,58 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500-600 g 500-600 g brambor Brambor zimní 550 g
2 2 rovné lžíce tatarské omáčky Tatarská omáčka
1/2 lžičky 1/2 lžičky sušeného česneku Česnek sušený 2.5 g
1 lžička 1 lžička uzené papriky Paprika uzená 5 g
1 lžička 1 lžička hořčice Hořčice plnotučná 5 g
1/2 1/2 -1 lžička mletého kmínu Kmín mletý
sůl (podle chuti) Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.