Nutriční hodnoty (Křehoučký vepřový bůček)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 10 920 kJ / 2 610 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 110,54 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 104,20 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,34 g |
Tuky | 208,42 g |
– nasycené | 54,24 g |
– nenasycené | 109,68 g |
–– mononenasycené | 89,43 g |
–– polynenasycené | 20,25 g |
––– omega 3 | 0,91 g |
Vláknina | 8,20 g |
Cholesterol | 367 mg |
Sodík | 6,21 g |
Sůl | 13,60 g |
Sacharidy | 71,65 g |
– cukry | 54,92 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
700 g 700 g vepřového bůčku bez kosti | Vepřový bok | 700 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
4 g 4 g čerstvého zázvoru | Zázvor čerstvý | 4 g |
3 3 jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
2 lžíce 2 lžíce cukru | Cukr bílý | 50 g |
1-2 1-2 badyány | Badyán | |
1 1 malou hrst kuliček černého pepře | Pepř černý | |
4 lžíce 4 lžíce světlé sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 60 ml |
3 lžíce 3 lžíce ústřicové omáčky | Ústřicová omáčka | 45 ml |