Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Křehoučký vepřový bůček)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie10 920 kJ /
2 610 kcal
Bílkoviny110,54 g
– z toho živočišné bílkoviny104,20 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,34 g
Tuky208,42 g
– nasycené54,24 g
– nenasycené109,68 g
–– mononenasycené89,43 g
–– polynenasycené20,25 g
––– omega 30,91 g
Vláknina8,20 g
Cholesterol 367 mg
Sodík 6,21 g
Sůl13,60 g
Sacharidy71,65 g
– cukry54,92 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
700 g 700 g vepřového bůčku bez kosti Vepřový bok 700 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
4 g 4 g čerstvého zázvoru Zázvor čerstvý 4 g
3 3 jarní cibulky Cibulka jarní čerstvá
2 lžíce 2 lžíce cukru Cukr bílý 50 g
1-2 1-2 badyány Badyán
1 1 malou hrst kuliček černého pepře Pepř černý
4 lžíce 4 lžíce světlé sójové omáčky Sójová omáčka Tamari 60 ml
3 lžíce 3 lžíce ústřicové omáčky Ústřicová omáčka 45 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.