Nutriční hodnoty (Vepřová plec na rozmarýnu s kapustičkami a karotkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 4 317 kJ / 1 032 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 121,71 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 120,76 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,95 g |
| Tuky | 57,02 g |
| – nasycené | 25,26 g |
| – nenasycené | 23,77 g |
| –– mononenasycené | 20,68 g |
| –– polynenasycené | 3,09 g |
| ––– omega 3 | 0,28 g |
| Vláknina | 1,30 g |
| Cholesterol | 468 mg |
| Sodík | 459 mg |
| Sůl | 0,98 g |
| Sacharidy | 7,30 g |
| – cukry | 5,38 g |
| ––– laktóza | 0,03 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 g 600 g vepřové plece | Vepřová plec | 600 g |
| 3 3 velké karotky | Mrkev čerstvá | |
| 100 ml 100 ml rajčatové passaty | Pyré z červených rajčat | 100 g |
| 10 ks 10 ks růžičkové kapusty | Kapusta růžičková čerstvá | |
| 1 snítka 1 snítka rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
| 2 2 šalotky | Šalotka čerstvá | |
| 1-2 lžičky 1-2 lžičky pasty harissa | Harissa | 7.5 g |
| 200 ml 200 ml vývaru | Vývar masový | 200 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce přepuštěného másla (ghí) | Ghí | 30 g |
| sůl | Sůl mořská |