Nutriční hodnoty (Jablkový krém)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 3 546 kJ / 848 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 20,13 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 18,83 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,30 g |
| Tuky | 41,53 g |
| – nasycené | 26,22 g |
| – nenasycené | 12,68 g |
| –– mononenasycené | 11,04 g |
| –– polynenasycené | 1,64 g |
| ––– omega 3 | 0,44 g |
| Vláknina | 8,04 g |
| Cholesterol | 108 mg |
| Sodík | 311 mg |
| Sůl | 0,68 g |
| Sacharidy | 94,32 g |
| – cukry | 71,92 g |
| ––– laktóza | 13,82 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
| 250 ml 250 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
| 1/2 sáčku 1/2 sáčku vanilkového pudinku | Puding v prášku | 24 g |
| 100 g 100 g termizovaného sýra (Palouček, Lučina) | Lučina 70% t.v s. | 100 g |
| 30 g 30 g cukru | Cukr bílý | 30 g |
| sekaná ořechová jádra | Sekaná vepřová | |
| strouhaná čokoláda | Čokoláda mléčná 30% |