Nutriční hodnoty (Chlebíčky s pomazánkou z makrely)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 10
| Energie | 962 kJ / 230 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 13,93 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 12,32 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,61 g |
| Tuky | 12,81 g |
| – nasycené | 8,31 g |
| – nenasycené | 3,97 g |
| –– mononenasycené | 3,57 g |
| –– polynenasycené | 0,40 g |
| ––– omega 3 | 0,08 g |
| Vláknina | 6,27 g |
| Cholesterol | 40 mg |
| Sodík | 336 mg |
| Sůl | 0,70 g |
| Sacharidy | 12,80 g |
| – cukry | 6,27 g |
| ––– laktóza | 0,64 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| chlebíčková veka | Veka | |
| máslo | Máslo kravské | |
| 1 1 uzená makrela | Makrela uzená filet | |
| 1 lžíce 1 lžíce změklého másla | Máslo kravské | 10 g |
| 1 obdélníček 1 obdélníček taveného sýru | Sýr tavený | 35 g |
| čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| sůl (podle potřeby) | Sůl mořská | |
| 0,5 lžičky 0,5 lžičky citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 2.5 ml |
| 1 1 malá cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| nakládaná červená paprika | Paprika červená čerstvá | |
| 0,5 0,5 citronu | Citrón čerstvý | 45 g |
| petrželka | Petržel nať čerstvá |