Nutriční hodnoty (Kuřecí na žampionech s jasmínovou rýží)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 7 462 kJ / 1 783 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 182,64 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 163,10 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 19,54 g |
Tuky | 24,26 g |
– nasycené | 2,98 g |
– nenasycené | 19,51 g |
–– mononenasycené | 11,93 g |
–– polynenasycené | 7,58 g |
––– omega 3 | 2,31 g |
Vláknina | 8,50 g |
Cholesterol | 385 mg |
Sodík | 402 mg |
Sůl | 1,06 g |
Sacharidy | 204,64 g |
– cukry | 1,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 kuřecí prsa (470 g) | Kuře prso | 700 g |
10 10 větších žampionů (215 g) | Žampion čerstvý | |
1 lžíce 1 lžíce oleje (8 g) | Olej řepkový | 11 ml |
½ l hovězího vývaru (hovězí bujon) | Vývar hovězí | |
1 lžička 1 lžička mletého česneku | Česnek čerstvý | 5 g |
sůl dle chuti | Sůl mořská | |
mletý pepř dle chuti | Pepř černý mletý | |
10 g 10 g škrobu (strouhaný brambor, jíška) | Bramborový škrob | 10 g |
260 g 260 g jasmínové rýže | Rýže jasmínová natural | 260 g |