Nutriční hodnoty (Kuřecí na žampionech s jasmínovou rýží)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 7 462 kJ / 1 783 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 182,64 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 163,10 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 19,54 g |
| Tuky | 24,26 g |
| – nasycené | 2,98 g |
| – nenasycené | 19,51 g |
| –– mononenasycené | 11,93 g |
| –– polynenasycené | 7,58 g |
| ––– omega 3 | 2,31 g |
| Vláknina | 8,50 g |
| Cholesterol | 385 mg |
| Sodík | 402 mg |
| Sůl | 1,06 g |
| Sacharidy | 204,64 g |
| – cukry | 1,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 kuřecí prsa (470 g) | Kuře prso | 700 g |
| 10 10 větších žampionů (215 g) | Žampion čerstvý | |
| 1 lžíce 1 lžíce oleje (8 g) | Olej řepkový | 11 ml |
| ½ l hovězího vývaru (hovězí bujon) | Vývar hovězí | |
| 1 lžička 1 lžička mletého česneku | Česnek čerstvý | 5 g |
| sůl dle chuti | Sůl mořská | |
| mletý pepř dle chuti | Pepř černý mletý | |
| 10 g 10 g škrobu (strouhaný brambor, jíška) | Bramborový škrob | 10 g |
| 260 g 260 g jasmínové rýže | Rýže jasmínová natural | 260 g |