Nutriční hodnoty (Lokše plněné sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 7 741 kJ / 1 850 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 49,28 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 9,28 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 40,00 g |
| Tuky | 40,26 g |
| – nasycené | 16,62 g |
| – nenasycené | 19,50 g |
| –– mononenasycené | 15,00 g |
| –– polynenasycené | 4,50 g |
| ––– omega 3 | 0,16 g |
| Vláknina | 28,00 g |
| Cholesterol | 286 mg |
| Sodík | 4,16 g |
| Sůl | 10,21 g |
| Sacharidy | 308,70 g |
| – cukry | 14,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg brambor (varný typ C) | Brambor zimní | 1000 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 10 g 10 g soli | Sůl mořská | 10 g |
| 200 g 200 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 200 g |
| mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| 2 lžíce 2 lžíce rozpuštěného sádla (nejlépe husí nebo kachní) | Sádlo vepřové | 30 g |
| plátky plátky sýru | Sýr kravský tvrdý 30% |