Nutriční hodnoty (Svařené víno na Vánoce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 541 kJ / 846 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,60 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,60 g |
| Tuky | 0,00 g |
| – nasycené | 0,00 g |
| – nenasycené | 0,00 g |
| –– mononenasycené | 0,00 g |
| –– polynenasycené | 0,00 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 24 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 84,00 g |
| – cukry | 63,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 800 ml 800 ml červeného vína | Víno červené suché | 800 ml |
| 8 8 hřebíčků | Hřebíček | |
| 4 plátky 4 plátky citronu | Citrón čerstvý | |
| 12 kostek 12 kostek cukru | Cukr bílý | 60 g |
| šťáva ze 2 citronů | Citrón čerstvý | |
| celá skořice (podle chuti) | Skořice ceylonská |