Nutriční hodnoty (Zapečený hrášek)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
Energie | 6 932 kJ / 1 657 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 74,05 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 24,86 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 49,19 g |
Tuky | 78,28 g |
– nasycené | 16,86 g |
– nenasycené | 55,23 g |
–– mononenasycené | 20,47 g |
–– polynenasycené | 34,76 g |
––– omega 3 | 0,13 g |
Vláknina | 63,86 g |
Cholesterol | 563 mg |
Sodík | 7,29 g |
Sůl | 17,92 g |
Sacharidy | 134,45 g |
– cukry | 59,25 g |
––– laktóza | 0,75 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
750 g 750 g hrášku (čerstvého nebo mraženého) | Hrášek zelený | 750 g |
1 lžíce 1 lžíce soli | Sůl mořská | 15 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
50 g 50 g slunečnicového oleje | Olej slunečnicový | 50 ml |
1 lžička 1 lžička mleté sladké papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
140 g 140 g rajského protlaku | Protlak rajčatový | 140 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
50 g 50 g balkánského sýra | Sýr balkánský (50% t. v s.) | 50 g |