Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Šťáva k masu)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie2 921 kJ /
698 kcal
Bílkoviny6,74 g
– z toho živočišné bílkoviny3,77 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,97 g
Tuky65,67 g
– nasycené33,23 g
– nenasycené31,61 g
–– mononenasycené26,29 g
–– polynenasycené5,32 g
––– omega 30,18 g
Vláknina6,46 g
Cholesterol 69 mg
Sodík 813 mg
Sůl2,00 g
Sacharidy18,75 g
– cukry5,04 g
––– laktóza0,06 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
50 g 50 g špeku Špek 50 g
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
1 lžíce 1 lžíce sádla (nebo oleje) Sádlo vepřové 15 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
250 ml 250 ml masového vývaru Vývar masový 250 ml
1 lžička 1 lžička studeného másla Máslo kravské 8 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.