Nutriční hodnoty (Marinovaný camembert z horkovzdušné fritézy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 1 426 kJ / 341 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,35 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,35 g |
Tuky | 11,32 g |
– nasycené | 0,76 g |
– nenasycené | 9,87 g |
–– mononenasycené | 6,96 g |
–– polynenasycené | 2,91 g |
––– omega 3 | 0,94 g |
Vláknina | 4,70 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 16 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 53,06 g |
– cukry | 21,84 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 camemberty (hermelíny) | Camembert | |
4 4 vařené brambory | Brambor zimní | 200 g |
1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
sůl (dle potřeby) | Sůl mořská | |
4 lžíce 4 lžíce pomerančové šťávy | Šťáva z pomeranče | 60 ml |
1 lžíce 1 lžíce zázvorové šťávy | Šťáva ze zázvoru | |
1 lžička 1 lžička medu | Med nepasterovaný | 18 g |
zelené bylinky na posypání | Petržel nať čerstvá | |
sladká chilli omáčka | Chilli omáčka |