Nutriční hodnoty (Sytá pórková polévka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 416 kJ / 338 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 6,07 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,07 g |
| Tuky | 11,45 g |
| – nasycené | 1,07 g |
| – nenasycené | 10,71 g |
| –– mononenasycené | 7,07 g |
| –– polynenasycené | 3,63 g |
| ––– omega 3 | 0,92 g |
| Vláknina | 11,33 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 36 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 49,07 g |
| – cukry | 7,61 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 pórky | Pórek čerstvý | |
| 4 4 brambory | Brambor zimní | 200 g |
| 1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 1 PL 1 PL rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 15 g |
| 7 dcl 7 dcl zeleninového vývaru | Vývar zeleninový | 700 ml |