Nutriční hodnoty (Kuře s konfitovanými bramborami a glazovanou mrkví)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 1 761 kJ / 421 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 7,24 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,24 g |
| Tuky | 0,50 g |
| – nasycené | 0,04 g |
| – nenasycené | 0,14 g |
| –– mononenasycené | 0,02 g |
| –– polynenasycené | 0,12 g |
| ––– omega 3 | 0,03 g |
| Vláknina | 9,50 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 102 mg |
| Sůl | 0,20 g |
| Sacharidy | 73,19 g |
| – cukry | 22,23 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g brambor | Brambor zimní | 300 g |
| řepkový olej | Olej řepkový | |
| 2 2 velké mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
| 1 lžíce 1 lžíce hnědého cukru | Cukr třtinový | 15 g |
| 1 1 prsní kuřecí řízek | Kuře prso | |
| 120 ml 120 ml suchého bílého vína | Víno bílé suché | 120 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| trochu trochu olivového oleje | Olej olivový |