Nutriční hodnoty (Tuňák s rajčaty)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 501 kJ / 120 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,00 g |
| Tuky | 0,54 g |
| – nasycené | 0,10 g |
| – nenasycené | 0,29 g |
| –– mononenasycené | 0,07 g |
| –– polynenasycené | 0,22 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 5,80 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 20 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 23,60 g |
| – cukry | 17,28 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 rajčata | Rajče červené čerstvé | 240 g |
| 1 1 šalotka | Šalotka čerstvá | |
| 1 1 jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
| nasekaná bazalka | Bazalka čerstvá | |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 1 lžička 1 lžička cukru | Cukr bílý | 5 g |
| citrónová šťáva podle chuti | Šťáva z citrónu | |
| 1 1 větší plechovka tuňáka (ale ne drceného) | Tuňák filet | |
| parmezán na posypání | Parmezán |