Nutriční hodnoty (Farmářské bagety)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 9 151 kJ / 2 187 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 57,95 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 57,95 g |
| Tuky | 53,04 g |
| – nasycené | 4,89 g |
| – nenasycené | 44,76 g |
| –– mononenasycené | 28,75 g |
| –– polynenasycené | 16,01 g |
| ––– omega 3 | 3,96 g |
| Vláknina | 17,22 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 8 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 360,86 g |
| – cukry | 20,68 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 140 g 140 g vody | Voda | 140 ml |
| 1 1 rovná lžička sladěnky (nebo včelího medu) | Sladěnka | |
| 150 g 150 g pšeničné celozrnné mouky | Mouka pšeničná celozrnná hrubá | 150 g |
| 8-10 g 8-10 g čerstvého droždí | Droždí pekařské lisované | 9 g |
| 130 g 130 g vody | Voda | 130 ml |
| 4 lžíce 4 lžíce oleje | Olej řepkový | 44 ml |
| 2 2 rovné lžičky soli (10 g) | Sůl mořská | |
| 350 g 350 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 350 g |
| vejce na potření | Vejce slepičí | |
| celý kmín na posyp | Kmín |