Nutriční hodnoty (Sýrový salát s fazolemi)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 7 657 kJ / 1 830 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 115,93 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 68,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 47,93 g |
| Tuky | 84,27 g |
| – nasycené | 29,65 g |
| – nenasycené | 54,21 g |
| –– mononenasycené | 45,15 g |
| –– polynenasycené | 9,05 g |
| ––– omega 3 | 1,35 g |
| Vláknina | 96,60 g |
| Cholesterol | 135 mg |
| Sodík | 1,69 g |
| Sůl | 4,10 g |
| Sacharidy | 104,90 g |
| – cukry | 33,70 g |
| ––– laktóza | 10,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g uzeného sýru | Eidam 30% t. v s. uzený | 200 g |
| 1 1 menší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 250 g 250 g sterilovaných tmavých fazolí | Fazole červená ledvina | 250 g |
| 1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
| 150 ml 150 ml bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 150 ml |
| 50 ml 50 ml olivového oleje | Olej olivový | 50 ml |
| 50 ml 50 ml citrónové šťávy | Šťáva z citrónu | 50 ml |
| posekaná pažitka | Pažitka čerstvá |