Nutriční hodnoty (Kuřecí perkelt)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 11 498 kJ / 2 748 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 142,39 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 135,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,39 g |
Tuky | 217,67 g |
– nasycené | 76,55 g |
– nenasycené | 129,57 g |
–– mononenasycené | 100,34 g |
–– polynenasycené | 29,23 g |
––– omega 3 | 2,47 g |
Vláknina | 15,10 g |
Cholesterol | 475 mg |
Sodík | 7,16 g |
Sůl | 17,80 g |
Sacharidy | 49,70 g |
– cukry | 41,13 g |
––– laktóza | 7,60 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
800 g 800 g vykostěných kuřecích stehen bez kůže | Kuře stehno s kůží | 800 g |
2 lžíce 2 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 30 g |
2 2 velké cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
2 lžičky 2 lžičky soli | Sůl mořská | 16 g |
4 lžíce 4 lžíce sladké mleté papriky | Paprika červená sušená | 40 g |
1 lžíce 1 lžíce rajského protlaku | Protlak rajčatový | 15 g |
voda | Voda | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
200 ml 200 ml sladké smetany | Smetana kravská sladká 12% | 200 ml |