Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí perkelt)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie11 498 kJ /
2 748 kcal
Bílkoviny142,39 g
– z toho živočišné bílkoviny135,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,39 g
Tuky217,67 g
– nasycené76,55 g
– nenasycené129,57 g
–– mononenasycené100,34 g
–– polynenasycené29,23 g
––– omega 32,47 g
Vláknina15,10 g
Cholesterol 475 mg
Sodík 7,16 g
Sůl17,80 g
Sacharidy49,70 g
– cukry41,13 g
––– laktóza7,60 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
800 g 800 g vykostěných kuřecích stehen bez kůže Kuře stehno s kůží 800 g
2 lžíce 2 lžíce sádla Sádlo vepřové 30 g
2 2 velké cibule Cibule čerstvá 140 g
2 lžičky 2 lžičky soli Sůl mořská 16 g
4 lžíce 4 lžíce sladké mleté papriky Paprika červená sušená 40 g
1 lžíce 1 lžíce rajského protlaku Protlak rajčatový 15 g
voda Voda
mletý pepř Pepř černý mletý
200 ml 200 ml sladké smetany Smetana kravská sladká 12% 200 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.