Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Cuketová kakaovoperníková- jablečnoskořicová bábovka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie19 179 kJ /
4 584 kcal
Bílkoviny75,93 g
– z toho živočišné bílkoviny26,04 g
– z toho rostlinné bílkoviny49,89 g
Tuky238,35 g
– nasycené25,68 g
– nenasycené196,12 g
–– mononenasycené138,20 g
–– polynenasycené57,92 g
––– omega 316,71 g
Vláknina34,00 g
Cholesterol 777 mg
Sodík 569 mg
Sůl1,59 g
Sacharidy518,50 g
– cukry233,50 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
350 g 350 g nahrubo nastrouhané cukety Cuketa čerstvá 350 g
200 g 200 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 200 g
150 g 150 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 150 g
200 g 200 g moučkového cukru Cukr bílý 200 g
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
2 dcl 2 dcl oleje Olej řepkový 200 ml
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
150 g 150 g jablek (nakrájených na kostičky) Jablko čerstvé 150 g
1 lžička 1 lžička skořice Skořice ceylonská 8 g
citronová šťáva Šťáva z citrónu
citronová kúra Citronová kúra čerstvá
2 lžíce 2 lžíce kakaa (prosýt) Kakao prášek 50 g
1 lžička 1 lžička prášku do perníku Kypřící prášek do perníku bez fosfátů 5 g
podle potřeby mléko (ja jsem dala 2 lžíce) Mléko kravské polotučné 1,5%
plátky plátky jablek Jablko čerstvé
olej Olej řepkový
hrubá mouka na vymazání a vysypání formy Mouka pšeničná hrubá
čokoládová poleva Čokoládová poleva
moučkový cukr Cukr bílý
skořice na ozdobu Skořice ceylonská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.