Nutriční hodnoty (Cuketová kakaovoperníková- jablečnoskořicová bábovka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 19 179 kJ / 4 584 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 75,93 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 26,04 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 49,89 g |
Tuky | 238,35 g |
– nasycené | 25,68 g |
– nenasycené | 196,12 g |
–– mononenasycené | 138,20 g |
–– polynenasycené | 57,92 g |
––– omega 3 | 16,71 g |
Vláknina | 34,00 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 569 mg |
Sůl | 1,59 g |
Sacharidy | 518,50 g |
– cukry | 233,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
350 g 350 g nahrubo nastrouhané cukety | Cuketa čerstvá | 350 g |
200 g 200 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 200 g |
150 g 150 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 150 g |
200 g 200 g moučkového cukru | Cukr bílý | 200 g |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
2 dcl 2 dcl oleje | Olej řepkový | 200 ml |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
150 g 150 g jablek (nakrájených na kostičky) | Jablko čerstvé | 150 g |
1 lžička 1 lžička skořice | Skořice ceylonská | 8 g |
citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
citronová kúra | Citronová kúra čerstvá | |
2 lžíce 2 lžíce kakaa (prosýt) | Kakao prášek | 50 g |
1 lžička 1 lžička prášku do perníku | Kypřící prášek do perníku bez fosfátů | 5 g |
podle potřeby mléko (ja jsem dala 2 lžíce) | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
plátky plátky jablek | Jablko čerstvé | |
olej | Olej řepkový | |
hrubá mouka na vymazání a vysypání formy | Mouka pšeničná hrubá | |
čokoládová poleva | Čokoládová poleva | |
moučkový cukr | Cukr bílý | |
skořice na ozdobu | Skořice ceylonská |