Nutriční hodnoty (Crème brûlée podle Antonína Víznera)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 13 876 kJ / 3 317 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 65,16 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 65,16 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 263,30 g |
| – nasycené | 143,92 g |
| – nenasycené | 91,68 g |
| –– mononenasycené | 77,80 g |
| –– polynenasycené | 13,88 g |
| ––– omega 3 | 2,18 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 3,18 g |
| Sodík | 430 mg |
| Sůl | 1,21 g |
| Sacharidy | 171,54 g |
| – cukry | 167,40 g |
| ––– laktóza | 27,40 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 12 12 žloutků z vajec typu M | Vaječný žloutek | 276 g |
| 200 ml 200 ml plnotučného mléka | Mléko kravské plnotučné 3,5% | 200 ml |
| 600 ml 600 ml smetany na šlehání 33% | Smetana kravská sladká 30% | 600 ml |
| 140 g 140 g krupicového cukru | Cukr bílý | 140 g |
| 1 1 vanilkový lusk | Vanilkové lusky | |
| hnědý cukr na posypání | Cukr třtinový |